Hvis du vil, så kan du tilbringe hele dagen med å stirre på statistikk og grafer i ulike tjenester. Instagram, TikTok, Spotify for artists, Youtube, Facebook… You name it. Men det er vel ikke det du skal bruke tida di på? Skal ikke du spille og lage musikk, da? Og i tillegg er det vanskelig å se de store linjene når du forsøker å få oversikt over alle disse tjenestene separat.

Det Chartmetric har gjort, er å samle en enorm mengde data fra alle disse tjenestene, for så å presentere dette for deg i lettforståelige dashboards og grafer. Hvor trender du? Hvordan gjør du det sammenlignet med andre artister i din sjanger? Hvilke spillelister er du på? Hva skjer med tallene dine i for eksempel Hongkong når du poster en lydsnutt på Instagram? Og så videre.

Chartmetric samler alt dette på ett sted og graver frem de tallene du har mest nytte av som artist. Derfor har vi i Gramart inngått et samarbeid slik at våre medlemmer kan få 25% på Chartmetric og for å hjelpe deg å komme i gang, kommer Michelle Yen for å holde kurs på artisthotellet under by:Larm. Som by:Larm-artist er det også gratis å melde seg inn i Gramart.

Om du vil bruke store datasett og statistikk på en lettfattelig måte for å fremme karrieren din, er dette et kurs du bør bli med på. Gå heller ikke glipp av konferansepraten med Michelle og artisten Ugress.

Hva: Introduksjonskurs med Chartmetric
Når: Torsdag og fredag 13:00
Hvor: Kjelleren på Artisthotellet