Gratulerer med spillejobben!

 

Vi i GramArt ønsker å være en del av karrieren til nye artister allerede fra start. Det er mange fallgruver i begynnelsen, både med tanke på kontrakter og store investeringer i instrumenter. Gjennom oss får du tilgang til gratis juridisk rådgivning og markedets beste instrument- og ulykkesforsikring. Og nå som du er på vei over i de profesjonelles rekker, er det på tide å ta del av et fellesskap opprettet for å ta vare på deg og dine interesser. Vi bruker mye tid med Stortinget og regjeringen for å sørge for best mulige vilkår for våre medlemmer. Under korona har vi for eksempel fått til utrolig mye, blant annet var vi sterkt delaktige i utformingen av kompensasjonsordningen for selvstendig næringsdrivende.

Vi vil gjerne ha deg med på laget sammen med nesten 3000 andre profesjonelle artister og musikere. Derfor har vi følgende tilbud til alle artister som spiller på Vill Vill Vest, by:Larm, Feminalen, Sami Music Week og Trondheim Calling:

  • Ett års gratis medlemsskap: Verdi 725,- (gjelder kun nye medlemmer)
  • Gratis avstøpning til in-ear-monitorer og ørepropper hos vår samarbeidspartner Høvik Hørsel (gjøres hos deres klinikk). Bestill time her.
  • Rabattert instrumentforsikring: Forsikringen koster normalt kr 995,- pr år, men tegner du forsikring når du melder deg inn får du den til halv pris. Eventuelle tilleggsforsikringer kommer i tillegg. Les mer her.

Meld deg inn her. For at du skal kunne benytte deg av disse tilbudene, må du også sende en sms til 94277781 med «tekst medlemskap + festival». Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss på gramart@gramart.no.