Gratulerer med spillejobben!

 

Vi i GramArt ønsker å være en del av karrieren til nye artister allerede fra start. Det er mange fallgruver i begynnelsen, både med tanke på kontrakter og store investeringer i instrumenter. Gjennom oss får du tilgang til gratis juridisk rådgivning, inkludert ulykkesforsikring, tilgang til markedets beste instrumentforsikring og en svært god, rimelig reiseforsikring. Og mye mye mer.

Nå som du er på vei over i de profesjonelles rekker, er det på tide å ta del av et fellesskap opprettet for å ta vare på deg og dine interesser. GramArt har helt siden starten jobbet utrettelig for at artister og musikere skal få sin rettmessige andel av de ulike inntektsstrømmene. Våre utvalgsmedlemmer har kun én gruppe i tankene når de forhandler: næringsdrivende artister og musikere. Vi bruker mye tid med Stortinget og regjeringen for å sørge for best mulig næringsvilkår for våre medlemmer. Vi har mange politikere i kretsen, noe som kommer til nytte også i krisesituasjoner: under korona fikk vi til mye, blant annet var vi sterkt delaktige i utformingen av kompensasjonsordningen for selvstendig næringsdrivende.

Vi tipper du allerede har spørsmål rundt karrieren din som GramArt kan hjelpe deg med. Og vi vil veldig gjerne ha deg med i organisasjonen vår, og ser frem til å kunne hjelpe deg. Derfor har vi følgende tilbud til alle artister som spiller på Vill Vill Vest, by:Larm, Feminalen, Sami Music Week og Trondheim Calling:

  • Gratis medlemsskap ut året: Verdi opp til 750,- (gjelder kun nye medlemmer)

Meld deg inn her. Bruk rabattkode showcase24 (vi sjekker mot line-up, så blir det enkelt for deg). Når du har meldt deg inn, tegner du forsikring på Min Side eller via forsikring@gramart.no. Spørsmål? Ring oss eller send en epost på gramart@gramart.no.