Gratulerer med spillejobben!

 

Vi i GramArt ønsker å være en del av karrieren til nye artister allerede fra start. Det er mange fallgruver i begynnelsen, både med tanke på kontrakter og store investeringer i instrumenter. Gjennom oss får du tilgang til gratis juridisk rådgivning og markedets beste instrument- og ulykkesforsikring. Og nå som du er på vei over i de profesjonelles rekker, er det på tide å ta del av et fellesskap opprettet for å ta vare på deg og dine interesser. Vi bruker mye tid med Stortinget og regjeringen for å sørge for best mulige vilkår for våre medlemmer. Under korona har vi for eksempel fått til utrolig mye, i samarbeid med et samlet musikkfelt.

Vi vil gjerne ha det med på laget sammen med nesten 3000 andre profesjonelle artister og musikere. Derfor har vi følgende tilbud til alle nye artister som spiller på Vill Vill Vest, by:Larm, Feminalen, Sami Music Week og Trondheim Calling:

  • Ett års gratis medlemsskap: Verdi 646,-
  • Rabattert instrumentforsikring: Forsikringen koster normalt kr 995,- pr år, men tegner du ny forsikring i perioden 1. – 15. mars får du den altså for kr 550. Du kan forsikre utstyr opp til en verdi av 90 000,- – eller du kan opprette en tilleggsforsikring for å øke beløpsgrensen. Les mer her.