Gjennom vårt mangeårige samarbeid med henholdsvis Europeiske reiseforsikring og IF forsikring, leverer vi de forsikringene som trengs i en artist- og musikerkarriere. Forsikringsrådgiveren vår, Svein Nilsen, er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg når du har problemer. Vi opplever stor fleksibilitet og samarbeidsvilje med IF ved uhell og skader på instrument, og får i de aller fleste tilfeller dekket hele skaden. Nå som sommeren står for døren, med alt den fører med seg av reiser og spillejobber, har vi satt sammen et svært godt tilbud på de forsikringene du trenger i solsteiken.

Reiseforsikring

I samarbeid med Europeiske Reiseforsikring kan vi tilby våre medlemmer en av Norges beste reiseforsikring til en svært gunstig pris. Forsikringen gjelder på alle tjeneste-, ferie- og fritidsreiser av inntil 90 dagers varighet i hele verden.

Årspremien er kr 1140 pr. medlem uten familie og kr 1.390 pr. medlem med familie. Vanligvis tilbyr vi halv premie ved tegning av forsikring i juli, men i år har vi fremskyndet dette til 1. juni. Dermed får du reiseforsikring fra 570,- 

Du må være innlogget for å kunne bestille reiseforsikring. Dersom du har problemer med å logge inn eller har spørsmål om forsikringen så kontakt oss på telefon 22 00 56 50 eller e-post: forsikring@gramart.no.

Link til vilkår
Finner du her

Instrumentforsikring

I samarbeid med If tilbyr vi en svært god instrument- og ulykkesforsikring. Forsikringen koster normalt kr 995,- pr år, men tegner du ny forsikring i perioden 1. juni – 15. juli får du den altså for kr 495,-. Du kan forsikre utstyr opp til en verdi på kr 90 000, eller du kan opprette en tilleggsforsikring for å øke beløpsgrensen.

Forsikringen gjelder over hele verden, 24 timer i døgnet. Du kan også få dekket leie av instrumenter ved skade, eller ekstrautgifter til kost og losji ved skade på transportmiddel. I tillegg følger det egen ulykkesforsikring med i instrumentforsikringen.

Les mer om vilkårene for instrumentforsikring her

Ønsker du å kjøpe forsikringer eller har behov for mer informasjon? Ta kontakt med oss på forsikring@gramart.no eller telefon 22 00 56 50.