Både rundebordssamtale for artister og Ekspertene svarer var godt besøkte programposter i Bergen. Det som var utrolig moro, var at vi i år nådde flere av artistene som spilte på festivalen gjennom vår rundebordssamtale for artister. Unge artister møtte opp for å stille spørsmål til styremedlem Tatiana Palanca og kommunikasjonssjef Lasse W. Fosshaug. Alle kom inn, satte seg rundt et bord, og så ble dørene lukket. Dermed kunne alle stille spørsmål uten å føle seg dumme eller kunnskapsløse – det ble rett og slett en fin samtale artister i mellom. Dette er noe vi kommer til å gjenta, sannsynligvis allerede i Trondheim på Trondheim Calling i februar!Rundebordssamtale for artister
Thursday 09.11 \\ 12:00 \\ Rommet

Hvilke utfordringer møter du som ny artist eller musiker? Hvor skal du henvende deg for hjelp? Artist og styremedlem i GramArt, Tatiana Palanca, stiller som moderator og mentor i Vill Vill Vests rundebordssamtale om temaet.

Her får du diskutere med likesinnede og få råd fra erfarne, helt uten tilhørende stress.
Begrenset antall plasser.

Ekspertene svarer
Friday 10.11 \\ 13:00 \\ Lillesalen \\ NOR

Når er det best å slippe et album? Har remiksen en standing i 2023?
Trenger man et plateselskap? Er det fortsatt et marked for NFT’s?

I “Ekspertene svarer” skal vi ta for oss dumme, gode, rare og smale spørsmål om musikkbransjen. I game show modus vil panelet etter beste evne svare på alt det du lurer på, uten å gå for dypt, for analyserende eller seriøst.