I samarbeid med Onlinepsykologene tilbyr vi 25 prosent rabatt på psykologtjenester. Tilbudet er eksklusivt til våre medlemmer og gjelder også i helgene. Som medlem i GramArt får du 25 prosent rabatt på de syv første timene (45 minutter). Rabatten gjelder på ordinære bedriftspriser.

Vi valgte Onlinepsykologene fordi vi har medlemmer i hele landet og ønsket et tilbud som alle kan benytte seg av. Det gjør det også enklere å benytte seg av tjenesten når dere er på veien igjen, forhåpentligvis veldig snart.

Artister og mental helse
Artister møter hele tiden mange utfordringer i hverdagen i musikkbransjen. Artistyrket krever perfeksjon, eksponeringen er stor samtidig som prestasjons- og konkurransepresset er høyt. Konstant reising, press fra samarbeidspartnere og publikum, mangel på søvn, forventninger om å bli stadig bedre som artist og låtskriver, konstant påkoblet, økonomiske utfordringer, uro for fremtiden, ensomhetsfølelse, overveldende ansvarsfølelse, kritikere… Listen over utfordringer artistene møter er lang.

Derfor er det kanskje ikke så rart at mennesker i musikkbransjen er mer utsatt for psykiske vansker enn andre yrkesgrupper. Sammen med flere andre musikkorganisasjoner har GramArt forpliktet seg til å jobbe med mental helse. Og nå har vi altså fått på plass vårt første konkrete tiltak i dette arbeidet. Og tatt i betraktning alle utfordringene i musikk- og kulturlivet nå under COVID-pandemien, tror vi dette vil være et kjærkomment tilbud.

Logg inn på medlemsportalen for å se hvordan du benytter deg av denne medlemsfordelen. Hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn her. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, om du trenger noen å snakke med før du eventuelt kontakter psykolog.

 

Om Onlinepsykologene
Onlinepsykologene utgjør et team av autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse til å bistå våre klienter. De har valgt å tilby psykologtjenester på nett, da de vet at det ikke bare er like effektivt, men også mer praktisk for mange og gir en lavere terskel for å be om hjelp. Noen av de psykologiske problemene de kan bistå med finner du her.