Vi viderebringer følgende invitasjon fra plateselskapene Warner, Sony og Universal og håper så mange som mulig av dere blir med i paraden under parolen «Musikkbransjen elsker Pride».


 

Bli med i årets Pride-parade!

LGBTQ-miljøet har hatt en voldsom påvirkning på musikkbransjen, uavhengig av label, selskap eller sjanger. Å elske er en menneskerett – og dette budskapet ønsker vi som musikkbransje å stille oss bak og markere på årets Pride.

Dette vil vi markere med en egen flåte i Paraden! Warner, Sony og Universal har satt sammen en bil i paraden under fanen «Musikkbransjen elsker Pride», hvor vi ønsker å invitere hele musikkbransjen til å være med å gå bak! For de som ønsker å delta i paraden så er det oppmøte klokken 12.00, lørdag 25. juni. Oppmøtested er i Grønlandsleiret, ned mot Schweigaardsgate – det bare å se etter en stor lastebil med banner «Musikkbransjen <3 Pride». Selve paraden begynner klokken 13.00.

 

Etter paraden så fortsetter vi festen på Justisen! Der har vi reservert en del bord og alle er hjertelig velkomne til å være med videre dit – men merk at det fort kan bli fullt, så kom tidlig!