Hvorfor gi din stemme til GramArt? 

GramArt er artistenes organisasjon. Vi kjemper alltid for artistenes rettigheter i Gramo og i yrkeslivet forøvrig. For eksempel så har vi gjennom korona brukt enormt mye tid på å sikre at norske artister har en karriere også etter krisen, et arbeid vi akter å videreføre, med like høy intensitetGir du din stemme til GramArt, styrker vi sammen norske artister. 

Ved å gi GramArt din fullmakt bidrar du samtidig til vi kan opprettholde vårt medlemstilbud til deg som artist. Medlemmer i GramArt har tilgang på juridisk rådgivning, gunstige forsikringsordninger, rabatter på blant annet psykologtjenesterflyreiser og leiebilATA-carnet, kurs og mye mer. Alle disse fordelene avhenger av GramArts stemme i Gramo. 

Hjelp oss å hjelpe deg – gi din stemme til GramArt slik at vi kan fortsette å kjempe artistenes sak i Gramo. 

Slik gir du oss din fullmakt:

  • Den raskeste og enkleste er å gjøre det digitalt. Du vil få tilsendt en epost der du kan gi din fullmakt med et enkelt klikk. Vær oppmerksom på at denne kan komme i spam-filteret eller, hvis du har Gmail, i den såkalte Promotions/markedsføringsfanen. Eposten kommer fra adressen no-reply@vismaaddo.net. Legg gjerne til  den adressen som trygg avsender.
  • Du kan fotografere fullmaktskortet (om du ikke har fått det i posten, kan du laste det ned her) og sende det til oss på epost (gramart@gramart.no) eller med en bildemelding til 94 277 71.
  • Du har fått tilsendt et fullmaktskort i posten. Skriv under og returner dette i den vedlagte svarkonvolutten.

Vær obs på at vi har ny postadresse:

GramArt
St. Olavs gate 28
0166 Oslo

Fullmakten må være oss i hende snarest mulig og senest innen mandag 24. mai. Brevpost må være postlagt innen onsdag 12. mai. Om du ikke rekker dette, er det fint om du benytter deg av en av de digitale måtene for overlevering.