Spesialtilbud på forsikring
Som et spesialtilbud til artister som spiller under Vill Vill Vest tilbyr GramArt halv pris på bransjens beste instrumentforsikring. For kun 495,- får du forsikret utstyr for opptil en verdi av 90 000,-. Tilbudet gjelder kun nye forsikringskunder. Send en e-post til forsikring@gramart.no med emne VVV-kampanje innen utgangen av september, så fikser vi resten.

Konferanse
Vill Vill Vest har et omfattende konferanseprogram som tar for seg relevante problemstillinger knyttet til musikkbransjen. GramArt har satt artisters helse på dagsorden i 2018. Vi er derfor glade for å være med og presentere foredraget Musicians first aid med Elin Marie Christensen under årets festival. Hun har veiledet hundrevis av musikere, i alle faser av karrieren, til et sunnere forhold til kropp og sinn. Vi ønsker med dette å åpne opp for en samtale knyttet til artister og mental helse. Hvordan kan vi sørge for at musikere får den hjelpen de trenger, og aller helst før krisen er et faktum? Og hva skal til for at vi anerkjenner og prater høyt om de mentale utfordringene det innebærer å være utøvende musiker. Vi ser frem til en interessant diskusjon om dette viktige temaet under årets Vill Vill Vest.

Vill Vill Vest har lagt til et nytt og spennende element for årets konferanse. Med «Why Music?» ønsker festivalen å rette fokuset mot musikkens grunnleggende verdi, natur og funksjon. Hva er musikk og hvorfor er musikk så betydningsfullt for så mange mennesker? Hensikten med denne tilnæmingen er å synliggjøre hvilken betydning musikk har for mennesker og samfunn.

I tillegg vil en rekke internasjonale foredragsholdere belyse og diskutere det globale musikkmarkedet under årets festival.

Les mer om Vill Vill Vests konferanseprogram her.

Vi gleder oss til å se deg i Bergen!