Kjempetilbud på forsikring
Som et spesialtilbud til artister som spiller under Vill Vill Vest tilbyr GramArt halv pris på bransjens beste instrument- og ulykkesforsikring. For kun 590,- får du forsikret utstyr for opptil en verdi av 90 000,-. Tilbudet gjelder kun nye forsikringskunder. Send en e-post til forsikring@gramart.no med emne VVV-kampanje, så fikser vi resten.

Konferanse
Vill Vill Vest har et omfattende konferanseprogram som tar for seg relevante problemstillinger knyttet til musikkbransjen. Fokus for årets konferanse er verdier i musikkbransjen. I den forbindelse vil GramArt i samarbeid med NOPA avholde seminaret Åndsverkloven for Dummies fredag 29. september klokken 11:00-11:45 i Zinken Hopp på Litteraturhuset. På seminaret ønsker vi å belyse hvordan åndsverkloven angår låtskrivere og artister, og hvorfor det er viktig å engasjere seg i arbeidet for å få til en god åndsverklov til beste for norske artister og låtskrivere.

Sammen med NOPA gjennomførte GramArt våren 2017 kampanjen #utenmusikk, som rettet søkelyset mot flere av forslagene til ny åndsverklov. Mange låtskrivere og artister involverte seg i kampanjen, og opphavernes stemme ble lagt merke til og hørt i mediene.

På seminaret daglig leder i GramArt Elin Aamodt orientere om de viktigste elementene i åndsverkloven og arbeidet rundt ny lovtekst, og vil kunne svare på spørsmål om lovens relevans og betydning for artister og opphavere.

Les mer om konferanseprogrammet under Vill Vill Vest her.

Medlemsmøte 
Under Vill Vill Vest inviterer vi også sammen med NOPA til et felles medlemsmøte for medlemmer og venner som bor i Bergen og omegn. Her kommer vi til å et dypdykk inn i arbeidsmetodene til NOPA-og GramArt-medlem Tatiana Pereira, bedre kjent som Miss Tati, og produsent, låtskriver og Peder Niilas. De to låtskriverne og komponistene vil fortelle om hvordan de arbeider med å skape musikk og i tillegg spille flere av låtene sine.

Medlemsmøtet finner sted torsdag 28. september klokken 18-20 på Chagall, Vaskerelven 1.

Les mer og meld deg på eventet på Facebook her.

Vi gleder oss til å se deg i Bergen!