Vi ser frem til ny norsk musikk, et spennende konferanseprogram samt å kunne tilby god mat til artister som bor på artisthotellet Comfort hotel Express under festivalen. GramArt har også spesialtilbud til artister som skal spille på by:Larm.

by:Larm konferanse
GramArt arrangerer fire sesjoner under konferansedelen av årets by:Larm.

Gi ut musikk

Sammen med FONO, MØST og The Orchard arrangerer vi kursserien Gi ut musikk. Vi har invitert tre eksperter som skal gi deltagerne kunnskap om hva de må huske på når de skal gi ut musikk i 2020. Vi har invitert eksperter til å dypdykke inn i følgende temaer:

Releasing music in 2020: Data & Analytics
Hvor: Dansens hus studio stage
Når: Torsdag 27. februar 13-13:45

Releasing music in 2020: The Budget
Hvor: Matsal B
Når: Torsdag 27. februar 14-14:45

Releasing music in 2020: The Plan
Hvor: Matsal B
Når: Torsdag 27. februar 15:15:45

Verdien av musikk
Sammen med NOPA og FONO presenterer vi samtalen Verdien av musikk.

Samtalen finner sted torsdag 27. februar klokken 14-14:45 i Smelteverket.

Etter overgangen til strømmeøkonomien reiser spørsmålet seg: hva er musikk verdt? Hvor blir det av alle inntektene? I stedet for å snakke om hva som gikk galt, skal vi ha en samtale om hvordan vi kan øke inntektene i musikkbransjen.

Vi har satt sammen krefter fra musikkbransjen, finansverden, gründervirksomhet og politikken, for å svare på ett spørsmål: Hvordan kan vi øke verdien av musikk? På slutten av seminaret skal vi komme frem til tre tiltak vi ønsker oss i 2020.

By:Larm-tilbud
GramArt tilbyr gratis medlemskap til deg som skal spille under by:Larm. For å benytte deg av tilbudet, sendt navn og nummer til 40844709, så ordner vi resten. Vi har også spesialtilbud på instrumentforsikring til nye forsikringstagere under hele by:Larm. For 495,- får du forsikret instrumenter for inntil 90 000,-. Det er halv pris! Kontakt oss på forsikring@gramart.no for å benytte deg av tilbudet. Tilbudet gjelder nye medlemmer og forsikringstagere.

Sjekk ut hele by:Larms konferanseprogram. Det er et utrolig spennende program i år!