Vi ser frem til ny norsk musikk, et spennende konferanseprogram samt å kunne tilby god mat til artister som bor på artisthotellet Comfort hotel Express under festivalen. GramArt har også spesialtilbud til artister som skal spille på by:Larm.

GramArt kommer til å være til stede med stand på Comfort Hotel Express i Møllergata, som vil fungere som artisthotell under årets by:Larm. Her vil artister som skal spille på by:Larm kunne slappe av og få servert mat og drikke før og etter sine spillejobber. GramArt sørger for bespisningen.

by:Larm konferanse
GramArt arrangerer fem sesjoner under konferansedelen av årets by:Larm.

How-To for Artists
Sammen med MØST presenterer GramArt «How-To for Artists», en serie på tre foredrag hvor du som er artist får konkrete tips råd og vink om hva som er relevant i din artisthverdag. De tre foredragene vil ta for seg synlighet på strømmetjenestene, hvordan du kan gjøre sosiale medier om til penger, og publishing og sync.

Les mer om foredragene her:
How-To for Artists #1: Synlighet på strømmetjenestene
How-To for Artists #2: Hvordan gjøre sosiale medier om til penger?
How-To for Artists #3: Hva er greia med publishing og sync?

DIY-Artists
GramArt presenterer også seminaret DIY-Artists: Opportunities and Challenges in the Digital Era der vi sammen med the International Artist Organisation (IAO) ønsker å diskutere fordeler og ulemper ved å være DIY-artist. Her vil et spennende og kompetent panel, med blant andre David Rowntree, trommeslager i BLUR, være med å dele av sine erfaringer.

Les mer om seminaret her:
DIY-Artists: Opportunities and Challenges in the Digital Era

Verdigapet
I tillegg presenterer vi i samarbeid med NOPA og TONO seminaret Kampen om kronene – EUs opphavsrettsdirektiv, der vi ønsker å belyse problemstillinger knyttet til verdigapet og hva status er på det pågående arbeidet i Brussel med å få på plass en endelig tekst til EUs opphavsrettsdirektiv.

Les mer om seminaret her:
Kampen om kronene – EUs opphavsrettsdirektiv 

By:Larm-tilbud
GramArt tilbyr gratis medlemskap til nye medlemmer som spiller under by:Larm. For å benytte deg av tilbudet, sendt navn og nummer til 40844709, så ordner vi resten. Vi har også spesialtilbud på instrumentforsikring til nye forsikringstagere under hele by:Larm. For 495,- får du forsikret instrumenter for inntil 90 000,-. Det er halv pris! Kontakt oss på forsikring@gramart.no for å benytte deg av tilbudet.