GramArt har teamet opp med Music Norway og laget et tilbud for eksportklare norske artister som ønsker å satse i Storbritannia, Tyskland og USA. Under arrangementet Øya International, et nettverksprogram for norsk og internasjonal musikkbransje under Øya-festivalen, vil det i år bli arrangert korte rådgivningsmøter med profesjonelle bransjeaktører fra de nevnte markedene.

Er du norsk artist som representerer deg selv og planlegger å jobbe internasjonalt kan du søke om å delta på dette arrangementet.

Programmet vil bestå av korte møter på rundt 10 minutter hvor du kan spørre de deltakende bransjerepresentantene om alt fra feedback på musikk og markedstilpassing til generell markedsinfo. Bransjerepresentantene vil ha forskjellige kompetanse men det vil være en fra live- feltet og en med label/ management erfaring. Alle vil få tilsendt en spilleliste med musikk fra artistene de skal møte samt en kort biografi så de kan forberede seg.

Denne mentorordningen er et samarbeid mellom GramArt og Music Norway.

Ordningen skal være med å løfte artister som har ambisjoner om å slå gjennom i utlandet. Syv norske artister som oppfyller kriteriene under vil få mulighet til å møte syv internasjonale bransjedelegater under Øyafestivalen 2017.

Eventet vil finne sted fredag 11. august på Mixed Zone 14:30 – 16:00

Søkekriterier

Følgende kriterier må ligge til grunn for at søknaden skal vurderes:

  • Medlem av GramArt
  • Profesjonell og yrkesaktiv artist.
  • Må ha/vise til et relativt høyt profesjonelt og kunstnerisk nivå.
  • Må ha internasjonale ambisjoner/potensiale.
  • Selvrepresenterende (ikke representert av manager, label eller lignende i Øya International programmet)

Har du ikke pass til Øya på fredag? Da hjelper GramArt deg med det. Skriv det inn i søknaden din, så ordner vi dette.

Søknadsfrist er 7. juli

Klikk her for å søke om deltagelse