Daglig leder i GramArt, Elin Aamodt. Foto: Eva Rose

GramArt har inngått en avtale med Ticketmaster som innebærer at medlemmer av GramArt slipper å betale arrangøravgift når de skal selge billetter til et arrangement.

-Vi er glade for å kunne tilby denne unike avtalen til våre medlemmer. Vi tror og håper at dette er en avtale mange av våre medlemmer vil benytte seg av, sier Elin Aamodt, daglig leder i GramArt.

GramArts medlemmer vil gjennom avtalen få mulighet til å bli en direkte partner med Ticketmaster. Ticketmaster vil også tilby marketing for salg av billetter om ønskelig. Avtalen innebærer at medlemmer som ønsker å benytte seg av tilbudet vil få fullt eierskap til kundedata på egne konserter, samt at alle billettinntekter går direkte artisten.

GramArts medlemmer vil slippe både arrangøravgift, oppstartavgift, og vil få tilgang til et av Ticketmasters verktøy for promotering kalt Amplify helt kostnadsfritt gjennom avtalen. Amplify er et verktøy der Ticketmaster lager en webshop med samtlige arrangementer artisten har i salg hos ticketmaster.no.

GramArt er svært fornøyd med å ha inngått avtale med Ticketmaster, og at vi dermed kan tilby våre medlemmer denne medlemsfordelen.

Medlemmer som ønsker å benytte seg av medlemsfordelen kan kontakte salg@ticketmaster.no.

 

Om Ticketmaster
Ticketmaster er Norges og verdens største billettselskap og er Norges største markedsplass for salg av billetter. Ticketmaster har 227.000 følgere på facebook, 400.000 abonnenter på sitt nyhetsbrev og over en million unike besøkende på ticketmaster.no hver måned. Dette gjør at arrangørene hos Ticketmaster selger flere billetter hver dag. Ticketmaster Norge har lang erfaring på billettering i Norge og feirer i år sitt 40-års jubileum.