Den norsk-kanadiske indiepop-duoen Bow to Each Other består av Gunhild Ramsey Kristoffersen og Megan Kovacs. Bandet ble startet da begge medlemmene flyttet til Norge etter å ha gått på LIPA i Liverpool. Både Gunhild og Megan er faste medlemmer i Susanne Sundførs band. I 2016 vant de Spellemannsprisen i kategorien pop for albumet My Heart is a Target.

Juryen sier videre at: Vinneren er kjent for å innfri live; med forseggjorte tekster og låtmateriale er dette definitivt en god kandidat til å bli en av de neste store norske musikkeksportene. Vinneren fulgte i 2015 opp en av norsk pops sterkeste debutplater på flere år med «My Heart is a Target»; noe de ble belønnet for med en Spellemannspris.

Om Bendiksenprisen
Arne Bendiksens talentpris er en gave fra Kulturdepartementet til norske populærartister.  Formålet med prisen er å bidra til talentutvikling og hedre populærmusikkartistene. I år deles prisen ut for 7. gang og vinneren mottar heder, ære og 100.000,-.

Det er GramArts styre, som selv er artister, som kårer vinneren. Prisvinner velges ut på bakgrunn av aktualitet, fra et vidt spekter av populærmusikalske uttrykk og uavhengig av organisasjonsmessig tilknytning. Bransjen, medlemmer av GramArt og andre har kunnet nominere mulige kandidater til prisen. Bow to Each Other var i år nominert sammen med artistene Anders Jektvik, Bendik, Ingebjørg Bratland og No. 4.

Tidligere vinnere har vært Karpe Diem (2010), Ida Jenshus (2011), Stein Torleif Bjella (2012), Monica Heldal (2013), Highasakite (2014) og Spidergawd (2015).

Fra artister til artister
GramArt er landets største interesseorganisasjon for norske artister og har 3000 medlemmer innen alle sjangre og fra hele landet. Juryen for prisen er GramArts styre som består av artistene Arne Hurlen (Postgirobygget), Bjørn Gunnar Sando (Hellbillies), Tove Bøygard, Hanne Sørvaag, Ivar S. Peersen (Enslaved), Knut Schreiner, Anne Lise Frøkedal, Morten Skaget, Karin Park og Sven Garås.