GramArt engasjerer seg i miljø og klima. Vi er i gang med et samarbeidsprosjekt med NOPA og CREO som skal munne ut i konkrete tiltak som artister og kulturaktører kan gå i gang med. Vi har også fulgt nøye med på og deltatt på lanseringen av Grønt veikart for kunst- og kultursektoren. Og nå ønsker vi altså å informere om hvordan du kan delta på Klimabrølet, og oppfordre deg til å bli med.

Bli en klimabrøler du også!

Våre folkevalgte skal høre at vi vil at de skal ta vanskelige valg for å redde kloden. Norge skal vise at vi kan snu! Brølene som samles inn får selskap av Röyksopps fire elementer av brøl, som nå settes sammen av Kristoffer Lo, samt av alle de tusenvis som brølte i 2019 – og som har lagt inn brøl på Klimabrølets side.

Gå inn på klimabrolet.no, logg deg på (gjennom Facebook eller Vipps, som brukes kun for GDRP-sikkerhet) og brøl med alle de andre. Det tar to minutter og er den enkleste måten å gjøre det på. Om du ikke ønsker å logge på Klimabrølets nettside, kan du lage din egen brølevideo på mobilen (helst liggende format) og sende til Paal Ritter Schjerven, kunstnerisk leder på Popsenteret, på paal@ritter.no/90025600. Bruk Wetransfer om det er tunge filer. Disse videoene blir også kun benyttet til Klimabrølets fireårige brøl.

Fredag 27. august blir det markering foran stortinget mellom 15.00 og 16.30. Det er flere fantastiske artister og musikere som skal delta og lista er allerede full. Men om brenner for å redde miljøet gjennom musikk, sender du en mail til Paal, så ser han om det kan finnes plass for flere!