Gjennom Artistfellesskapet ønsker GramArt og Employ å sørge for en tryggere og enklere hverdag for artister og musikere. Med blant annet sykepenger fra dag én, helseforsikring, gratis juridisk rådgivning, pensjonssparing, regnskap, administrasjon og svært gode forsikringsordninger vil de gi artister sikkerhet og forutsigbarhet.

– Mange av våre medlemmer har gjennom flere år gitt uttrykk for usikre arbeidsforhold, fravær av sosiale rettigheter og dårlige muligheter til å spare til for eksempel pensjon, forteller Ivar Peersen, styreleder i GramArt.

Han har selv ansvar for driften av flere AS, en selskapsform han har valgt fordi det er den tryggeste måten å organisere næring på.

– For mange er det en høy terskel å satse på sitt eget AS, i tillegg til at man får mye ansvar om man er eneste ansatt. Gjennom Artistfellesskapet får den enkelte en fleksibel ansettelse med de samme rettighetene som en vanlig ansatt, uten administrasjonsbyrden og kompleksiteten som et eget AS kan medføre, sier Ivar S. Peersen, styreleder i GramArt.

Er du nysgjerrig på Artistfellesskapet? Vil du ha samme rettigheter og goder som en fast ansatt, uten at det går på bekostning av friheten din? Bli med på Webinar og finn ut mer.

Webinarer om Artistfellesskapet

Vi tipper det kommer til å komme mange spørsmål om Artistfellesskapet og har derfor satt opp to webinarer med daglig leder i Artistfellesskapet Håvard Krogedal.

  • Torsdag 13. juni fra 10 – 12
  • Onsdag 19. juni fra 10 – 12