Torsdag 9. februar braker det løs. Bransjefestivalen Trondheim Calling går av stabelen, og i år er GramArt mer til stede enn noen gang. Vi har flere konferanseposter og står som avsender på en av scenene. Klesdesigner Mari Nordén skal snakke med artist Rebmoe om artistens visuelle identitet. Marius skal holde to foredrag om hhv. opphavsrett og avtaleinngåelse fredag. I tillegg står vi på stand sammen med Høvik Hørsel og Falck Gitar – på torsdag kan du få fikset gitaren din og Høvik Hørsel gjør gratis øreavstøp både torsdag og fredag. Disse øreavstøpene kan brukes sammen med de svært gode rabattene vi får fra Høvik Hørsel. Du finner oss på konferansehotellet like ved innsjekken!

Sammen med Platearbeiderforeningen skal vi vise frem låtene som har kommet ut av Mentorordningen. Og det vi har fått høre hittil er svært lovende. Etter showcasen inviterer vi til vorspiel, før vi stikker ut og opplever hva som rører seg på konsertscenene. Vi håper å se flere av dere der. Det er daglig leder Marius Øvrebø-Engemoen og kommunikasjonsrådgiver Lasse W. Fosshaug som reiser oppover – bare huk tak i oss om dere ser oss!

Artister og musikere som spiller på Trondheim Calling får gratis medlemsskap og halv pris på instrumentforsikring ut året. Les mer.