Spellemannprisen har lang tradisjon for å løfte frem de mest lovende, de mest suksessrike og de virkelig store bidragsyterne innen musikk-Norge. Derfor har GramArt vært involvert, både som økonomisk støttespiller, men også som påvirker for å gjøre prisen mest mulig relevant for artister og musikere. En Spellemannpris betyr ikke bare heder og ære – vi ser at prisen kan være fordelaktig i både fremforhandlinger av avtaler og til og med i visumsøknader til USA.

De nominerte til Spellemann må kunne sies å være blant Norges mest profesjonelle og suksessrike artister og musikere. I år ser vi at mange av de nominerte er medlemmer i GramArt, og vi vet at flere av de har fått juridisk hjelp til platekontrakter og annen rådgivning fra oss i løpet av året. Dette er tjenester som vi vil at flest mulig av utøverne skal ha tilgang på, og i år har vi derfor valgt å tilby nominerte som ikke allerede er medlemmer gratis medlemsskap i GramArt ut året. Det gir deg mulighet til å bli kjent med organisasjonen og tilbudet vårt – gratis juridisk rådgivning, inkludert ulykkesforsikring, svært gunstige reise- og instrumentforsikringer, gratis ekstrakolli på SAS og mye, mye mer.

Vi håper du har lyst til å bli medlem av organisasjonen for næringsdrivende artister og musikere. I tillegg til alle de personlige fordelene, blir du også en del av organisasjonen som slåss for dine rettigheter som artist, og ikke minst forhandler vederlag på vegne av deg i organisasjoner som Gramo, Norwaco m. fl.

Trykk på knappen og bruk kode spellemann23. Tilbudet gjelder nye medlemmer. Kontakt oss gjerne på epost gramart@gramart.no eller på telefon 22005650 om du har spørsmål. Du kan også lese artikkelen Fem gode grunner til å bli GramArt-medlem.

Hilsen alle oss i GramArt