I samarbeid med If tilbyr vi markedets beste instrument- og ulykkesforsikring. Forsikringen koster normalt kr 995,- pr år, men tegner du ny forsikring før julaften 2023, får du den altså for kr 550. Du kan forsikre utstyr opp til en verdi på kr 90 000, eller du kan opprette en tilleggsforsikring for å øke beløpsgrensen. Bruk kode julemusikk ved bestilling.

Forsikringen gjelder over hele verden, 24 timer i døgnet. Du kan også få dekket leie av instrumenter ved skade, eller ekstrautgifter til kost og losji ved skade på transportmiddel. I tillegg følger det egen ulykkesforsikring med i instrumentforsikringen.

– Kan redde dagen og instrumentet

— Forsikringer er jo noe du har en tendens til å overse eller irritere seg over inntil du trenger det. Det er sure penger ut når du ikke har så voldsomt mye til overs i utgangspunktet. Men blir du ufør eller trenger lang behandling og rehabilitering, så kommer du til å angre på at du ikke hadde en forsikring. Faste ansatte har jo ofte en slik forsikring gjennom jobben, men ikke næringsdrivende. Derfor har GramArt valgt å kollektivt forsikre alle sine medlemmer gjennom If, forteller Lasse W. Fosshaug, kommunikasjonssjef i GramArt.

Les gjerne saken på Musikkontoret.no om forsikringer

 

Ønsker du å kjøpe forsikringer eller har behov for mer informasjon? Ta kontakt med oss på forsikring@gramart.no eller telefon 22 00 56 50.