Da valgkomiteen spurte Marit Larsen og Maj Britt Andersen om å stille til valg til GramArts styre, var vi spente på om de ville svare ja. De er to kjente og kjære artister med enorm erfaring over mange, stort nettverk og ikke minst veldig fine mennesker. Virkelig flotte ressurser å få inn i styret. Vi gleder oss til å bruke deres kompetanse til å hjelpe artister og musikere i deres karrierer. Velkommen!

Her er noen korte bioer. Vi kommer tilbake med mer omfattende introduksjoner senere.

Marit Larsen

Marit Larsen er artist, låtskriver, produsent og forfatter. Hun har 25 års fartstid i musikkbransjen, med syv utgivelser bak seg (fem soloplater og to som den ene halvdelen av popgruppa M2M) og ny utgivelse rett rundt hjørnet. Sommeren 2023 reiser hun landet rundt på festivalturné.

 

Maj Britt Andersen (vara)

Maj Britt Andersen, født og oppvokst på Østre Toten, er selve lydsperoret til flere generasjoners barndom og har i et halvt århundre vært en av våre mest folkekjære artister. Hun er prisbelønt med både spellemann- og diverse ærespriser og kjennetegnes av både munterhet, nynnbarhet og totendialekt.  Hennes formidlingsevne og jordnære tekster gjør henne like aktuell i dag som hun alltid har vært.