– GramArt er en organisasjon som nyter stor respekt både blant norske artister og i musikkbransjen for øvrig. Vi har et sterkt fundament som vi skal bygge videre på  fremover. Norske artister har mange utfordringer i denne krevende tiden for musikkbransjen, og GramArt skal bruke sin posisjon til å sikre norske artisters rettigheter. Dette er arbeid jeg ser frem til, fortsetter Nielsen.

Anders kommer til GramArt fra jobb som kommunikasjonsrådgiver i menneskerettighetsorganisasjonen Den norske Helsingforskomité, der han har jobbet med kommunikasjon i 9 år. Før det arbeidet han i informasjonsavdelingen ved Institutt for samfunnsforskning.

Anders har også lang erfaring fra artistlivet. I 10 år var Anders utøvende musiker i det spellemannsprisvinnende norske bandet Superfamily, der han var en av bandets korgutter. Han kjenner dermed godt til de utfordringene norske artister opplever i sin hverdag.

Vi ønsker Anders velkommen til GramArt, og gleder oss til å jobbe videre for norske artisters rettigheter sammen med ham. Anders har sin første arbeidsdag 5. desember.