Vill Vill Vest gir artister fra hele landet og i alle sjangre – både oppadkommende og mer etablerte – en unik mulighet til å vise frem musikken sin for både publikum og nasjonale og internasjonale gjester.

I tillegg til konsertdelen vil det på dagtid bli presentert et innholdsrikt seminarprogram for både arrangører, artister og øvrig musikkbransje. I samarbeid med Vill Vill Vest og Brak presenterer vi en rekke seminarer.

Claire Mas er Head of Digital ved Communion Music og skal holde tre kurs om digital markedsføring på fredagen. Hun jobber med label, publishing og promotering basert i UK, men er også innom arbeid med USA. Hun er ansvarlig for utviklingen og gjennomføringen av den digitale strategien for alle sider av virksomheten, som inkluderer digital markedsføring, sosiale medier, CRM, e-salg, data og analyse, samt artist-, album- og arrangementskampanjer.

Under Vill Vill Vest skal Claire holde følgende kurs:
Making the most of organic social media (no advertising spent)
YouTube – An overview of how to optimize and monetize YouTube
Future trends and tools (interesting trends, campaigns and tools that go with them)

I tillegg blir det mulig å møte representanter fra GramArt. Daglig leder Elin E. Aamodt skal holde en presentasjon på torsdagen med tittelen Hvilke utfordringer møter artistene i dagens musikkindustri? Her vil du få høre om vårt arbeid for norske artister, vårt medlemstilbud og hvilke utfordringer artistene i dagens musikkindustri møter. Det vil selvsagt bli mulig å stille spørsmål underveis.

Seminarene er åpne for artister og delegater. Mer informasjon finner du på www.villvillvest.no

Spiller du på Vill Vill Vest? Som nytt medlem i GramArt får du gratis medlemskap ut året!