Endelig skal vi i GramArt ta turen til Alta igjen, for å oppleve Sami Music Week. Den samiske musikken og musikkbransjen er i vekst og for oss er det viktig å være til stede for artister og utøvere som er godt i gang, eller som er i ferd med å etablere seg som næringsdrivende artister. Kommunikasjonssjef Lasse W. Fosshaug skal gjøre en kort presentasjon av GramArt klokken 11:15 på konferansehotellet, og håper at så mange som mulig tar turen for å høre på. Og ikke minst for å snakke litt sammen før og etter. I tillegg gleder vi oss voldsomt til Sami Music Awards lørdag kveld!

Lasse kommer til Alta på fredag, og om du ønsker et møte om hva nå enn det skulle være, kan han kontaktes på 91606355 eller lasse@gramart.no.

GramArt er for næringsdrivende artister og musikere

GramArt er interesseorganisasjonen for næringsdrivende artister, musikere og utøvende studioprodusenter innen populærmusikken. De er Norges eldste og mest erfarne artistorganisasjon, og gir deg hjelp til hele karrieren. Medlemmene får gratis juridisk rådgivning, inkludert ulykkesforsikring, relevante medlemsfordeler, et stort nettverk og sosiale sammenkomster. Med et tydelig oppdrag for en begrenset kunstnergruppe, har de dessuten stor innflytelse på artistøkonomien gjennom forhandlingsutvalg og politisk påvirkning.

Les mer om Sami Music Week her.

 

Se etter Lasse 🙂

Lasse W. Fosshaug. Foto: Eva Rose