Send ditt navn og e-post til 40844709, så ordner vi resten.

GramArt har også gleden av å presentere seminarene: Let´s talk about moms, maybe? om moms i artisters og manageres hverdag, og Record Deals in Germany: Deal structures, favourable terms & market data – potentials and chances, en samtale med to av Tysklands fremste musikkadvokater. Vi ses på by:Larm!

Her er litt mer informasjon om seminarene:

Fredag 3. mars arrangerer GramArt i samarbeid med managerorganisasjonen NEMAA seminaret:

Let´s talk about moms, maybe?
– Mva i artistenes og managernes hverdag

Tid: Fredag 3. mars 13:00-13:45
Sted: Matsalen A, Vulkan

Artister og managere har allerede mye å forholde seg til utenom det å lage musikk og jobbe med artisters utvikling. Derimot er det ingen enkel øvelse å navigere i dagens mva-lovgivning med mange unntak og gråsoner. Bør bransjen nå se på muligheten for innføring av lavmoms på hele feltet? Hva vil i så fall være konsekvensen for artister og management?

Vi ser på moms fra artistene og managementenes ståsted. Vi inviterer til dialog, og åpner for spørsmål fra salen.

Ta turen innom for grunninnføring i temaet og tilhørende begreper; få faglig påfyll og hør praktiske erfaringer og tips fra de som virkelig har greie på det!

 

Under by:Larm vil du også få mulighet til å møte noen av Tysklands fremste musikkadvokater, når GramArt presenterer seminaret:

Record Deals in Germany: Deal structures, favourable terms & market data – potentials and chances

Tid: 3. mars 10:30-11:15
Sted: Matsal B

Tyskland er fremdeles vårt største eksportmarked, og på seminaret møter du Jürgen Köhler (LL.M) og Andreas Lichtenhahn fra advokatfirmaet SBL – Sasse, Bachelin und Lichtenhahn Rechtsanwaelte i Berlin, to av Tysklands fremste musikkadvokater som vil dele sin kunnskap og erfaring om det tyske musikkmarkedet med deg. Her vil det bli nyttige tips og mulighet til å stille spørsmål.

Velkommen, vi ses på by:Larm!

Billetter kan du kjøpe her