Paneldebatt: Morgendagens strømmemodell

Under årets by:Larm, vil GramArt i samarbeid med FONO, arrangere en paneldebatt med tittel «Morgendagens strømmemodell».

Mange ser nå lysere på fremtiden for norsk musikk. Samtidig ser man at mange artister og mindre plateselskaper tjener vesentlig mindre på innspilt musikk i dag enn tidligere. Norskandelen på strømmetjenestene er også svært mye lavere enn den var for fysisk salg. Det er artistene og selskapene bak de største hitlåtene som tar det meste av kaka.

Hvordan kan vi sørge for en mer bærekraftig strømmeøkonomi for norsk musikk i framtiden? Kan løsningen være en brukerstyrt fordelingsmodell, hvor den enkelte lytters betaling og lyttevaner knyttes tettere sammen?

I panelet sitter Lena Midtveit (Sony BMG), Silje Larsen Borgan (Warner Music), Erik Brattaas (Phonofile), Erlend Gjerde (Fono ( Indie) og Tonje Kaada (GramArt). Forsker Arnt Maasø vil holde en kort innledning, og Kristin Winsents vil lede debatten.

Tidspunkt for debatten er satt til fredag 6. mars kl 15:45 på Vulkan Arena. Arrangementet er kun åpent for de med by:Larm delegatpass.