Introduksjon til musikkbransjen 2015. Del 3: Booking av spillejobber og festivaler

PLATEUTGIVELSE – DISTRIBUSJON – PROMOTERING – BOOKING

Gramart og Dicentia presenterer den kritikerroste og populære kursserien, hvor våre håndplukkede foredragsholdere vil over 3 kvelder gi deg unik innsikt i de ulike delene av bransje og dele ut verktøy, konkrete tips og bransjehemmeligheter.

Kursene er like relevant for musikere på vei opp som det er for unge lovende managere, bookere og deg som driver et lite plateselskap.

Vår målsetning er at når du går ut av kurset skal du ha fått en grundig innføring i hvert av temaene, slik at du kan ta en informert avgjørelse om du ønsker å gjøre jobben selv og hva det i realiteten vil innebære. Eventuelt hvordan du bør gå frem, hvilke krav du bør stille og hva du generelt bør tenke gjennom hvis du skal samarbeide med andre aktører i musikkbransjen. Vi vil i tillegg gi deg en rekke verktøy og huskelister for å gjøre deg bedre rustet i denne bransjen.

Det vil bli rikelig med tid til å stille spørsmål til foredragsholderne på alle kursene og kursfoiler vil bli sendt til deltakere etter gjennomført kurs.

Kurset er gratis for Gramart sine medlemmer og Dicentia sine kunder, for andre vil det være en kursavgift på 100 NOK per kurs.

Meld deg på til én eller alle tre kvelder i dag!
Påmelding til Del 3 gjøres nederst på denne siden. Påmelding til Del 1 – Plateutgivelse og distribusjon, gjøres her, og påmelding til Del 2 – Promotering av plateslipp og turné, gjøres her. Disse kursene blir alltid fullbooket med lange ventelister, så her er det førstemann til mølla som gjelder!
……………………………………………………………………………………………………………………………

DEL 3: BOOKING AV SPILLEJOBBER OG FESTIVALER
Hvordan gjøre dette selv og hva bør man tenke på hvis man skal leie inn ekstern hjelp

Tirsdag 10. februar 2015 kl. 17.00- 21.00
Popsenteret, 4. etasje, Schous kulturbryggeri, Oslo

Vegard Strømsodd er en av gründerne bak Amber booking og har jobbet over 10 år i bookingbransjen. Han har jobbet med artister som Oslo Ess, Shinging, 1349, Kitchie Kitchie Ki Me O, Bare Egil Band og mange flere.

Vegard vil kartlegge hvordan festival og livemarkedet i Norge fungerer. Du vil få svar på hva slags honorarer kan man forvente seg, hvordan legger man opp en turné og hvordan går man frem for å booke en spillejobb eller festivaljobb? Hvordan går jeg frem for å få en avtale med et bookingselskap, hva må jeg tenke på med hensyn til kontrakten og hva bør egentlig en bookingagent gjøre?
……………………………………………………………………………………………………………………………

Gramart samarbeider på denne kursserien med Dicentia, som er Skandinavias ledende tjenesteleverandør av CD/DVD, trykksaker og digitale medier. De har mange års erfaring og avdelinger i Danmark, Sverige og Norge og er en kostnadseffektiv leverandør for GramArt og Bands Best Friends – BandAid sine medlemmer.

Trenger du promoplater eller er du akkurat ferdig i studio og vil utgi albumet på eget selskap? Dicentia gir alle medlemmer 20 % på glassmaster og CD-kopiering. Skulle du i tillegg ønske vinyl, får du 15 % rabatt på dette ved CD-produksjon.

For mer informasjon, sjekk ut www.Dicentia.no
……………………………………………………………………………………………………………………………

Ved fulltegnet kurs kan man sette seg på venteliste ved å sende en e-post til gramart@gramart.no. Vi tar kontakt dersom det skulle bli ledig plass.