Festivalpanel – Øyafestivalen & Pstereo

Gramart presenter en kompakt kurspakke på 3 timer under årets Trondheim Calling. Kursene er spesielt rettet mot artister og deg som jobber med artister. I år blir det fokus på radiospilling, festivalbooking og presseskriv.

Hvordan jobber Norske festivaler med norske band?
Hva ser de norske festivalene etter når de booker nye norske band og hvor leter de? I dette panelet skal vi få innsikt i hvordan to av norges viktigeste festivaler jobber med å sette det norske programmet, med særlig fokus på de nye artistene.

Tord Krogtoft (Øyafestivalen)
Tord Rønning Krogtoft er daglig leder i Øyafestivalen, med 10 års erfaring fra festivalens bookingruppe og enda lenger fartstid i musikkbransjen. Tord driver plateselskapet Bolage som gir ut ny norsk jazz, og var inntil nylig moteskribent med fast spalte i tidsskriftet ENO.

Kim Aasli (Pstereo)
Kim Aasli er bookingansvarlig for Pstereo og Byscenen i Trondheim, og var tidligere bookingansvarlig på Blæst og primus motor for Tjuvstartfestivalen. Kim har mye erfaring med å arrangere konserter i byen, med alt i fra lokale punkeband til internasjonale storheter, alltid med samme engasjement.

NB: Eksakt tidspunkt vil bli klart rundt årsskiftet.