Akustikkseminar for artister.

I samarbeid med GramArt, MØST, LydRommet, britiske Level Acoustic Design, Glava og Musikkutstyrsordningen inviterer vi til akustikkseminar for musikkrom og øvingsrom. Seminaret vil ta for seg metoder og produkter for å bedre akustikken der du øver og spiller.

Chris Walls (Level Acoustic Design) er en akustiker med spesialisering innen studioakustikk og design av rom for kritisk lytting. På kundelisten står navn som Coldplay, Duran Duran, Mark Ronson, The Prodigy, Chvrches, Warner Music Group, Sony og Goldcrest Films. Temaet for kvelden er akustikk i musikkrom med emner som lydisolering, bakgrunnsstøy, romakustikk og høytallerrespons i kontrollrommet.
http://www.levelacousticdesign.com/

Halvor Berg (Glava) vil informere om hva som finnes av produkter og løsninger fra Glava og demonstrere effekten av enkelte av produktene i LydRommets lokaler.
http://www.glava.no/akustikk-himlinger/losninger/akustikk/hjemmekino-musikkrom/

Ketil Havgar, saksbehandler og rådgiver i Musikkutstyrsordningen (MUO), vil informere om mulighetene for å få tilskudd til akustiske tiltak gjennom MUOs tilskuddsordning. http://www.musikkutstyrsordningen.no/

Det vil bli praktiske demonstrasjoner og også rom for spørsmål til alle aktører.

 

Praktisk info og påmelding

Når og hvor: Tirsdag 26. april kl 18-21 @ Lydrommet Norge, Thorvald Meyers gt. 7, 0555 Oslo.

Påmelding: NB – Begrenset med plasser, så vær tidlig ute med å melde deg på: https://www.eventbrite.com/e/akustikkseminar-for-artister-tickets-24731512620

Gratis deltagelse for Gramart-medlemmer og koster ellers 200,- for ikke-medlemmer.

Seminaret presenteres av Platearbeiderforeningen i samarbeid med MØST og GramArt.