Oslo World går av stabelen i Oslo fra 31. oktober til 5. november, og GramArt er glade for å kunne være med å arrangere en unik remix-masterclass under festivalen.

Workshopen finner sted onsdag 1. november klokka 13:30 i Notam studios.

Som medlem av GramArt får du også 20 % rabatt på billetter til endel utvalgte konserter festivalen. Sjekk ut program og bestill billetter på Oslo Worlds hjemmeside.

I samarbeid med London Remixed Festival har Oslo World,  NOTAMMusic NorwaySYNC og GramArt laget en masterclass hvor deltakerne kan lære seg forskjellige remixing-teknikker i kreative tomanns-økter med likesinnede produsenter og musikere. Det er også et åpent forum for diskusjoner om hvordan man mikser analogt og digitalt. Tanken er å  utforske utfordringene og mulighetene med remiksing og hva fremtiden bringer. Workshopen blir holdt av Chris Tofu (UK), med hjelp fra Robin Crafoord (NO).

  • Chris Macmeikan (Chris Tofu) er DJ og kjent for å kuratere hundrevis av scener rundt i verden, inkludert the Lost Vagueness og Shangri La på Glastonbury, samt Club Dada på Bestival. Han grunnla Continental Drifts i London i 1994, som blant annet har 22 egne scener på festivaler rundt i Storbritannia. 
  • Robin Crafoord er kanskje mest kjent fra Trulz & Robin, men han er også grunnleggeren av SYNC – en plattform der musikere, artister, produsenter og lydteknikere kan samarbeide om å komponere og lage nytt materiale foran et publikum.

Det er et begrenset antall plasser på workshopen, og de som ønsker å delta må fylle ut et kort søknadskjema. Søknadskjema finner du her.
Søknadsfrist er 22. oktober.