Velkommen til årets viktigste fagdag for musikere, artister, låtskrivere og komponister!

Kontordagen er for deg som jobber med musikk, og er skreddersydd for artister, musikere, låtskrivere og komponister som ønsker å plukke opp nyttige tips, få inspirasjon og møte kollegaer. Her får du input på alt rundt musikken – enten det er økonomi, avtaler, markedsføring, søknader, rettigheter, eller bare det å være en del av den store musikkbransjejungelen.

Kontordagen arrangeres av NOPA, GramArt, Musikkforleggerne, by:Larm, MØST og Creo.

I 2022 er vi endelig tilbake i fysisk format!

Vi,  NOPA, GramArt, Creo, Musikkforleggerne, by:Larm og MØST, gleder oss til å se dere igjen, og vi gleder oss til å gi dere en minst like hyggelig og minst like innholdsrik Kontordag som de Kontordagene dere tok så godt i mot,  pre pandemien.

Kontordagen ble første gang arrangert i 2017. Selv vi som arrangører ble overrasket over at Kulturhuset i Oslo var fylt opp fra kl 9 en kald novembermorgen med musikere, artister og låtskrivere som ville få med seg foredrag om pensjonsordninger og økonomi. Dermed ble det en  tradisjon! I 2018 og 2019 holdt vi oss på Kulturhuset (bilder fra arrangementene kan sees her), og da pandemien stoppet den fysiske festen i 2020 laget vi en Kontordagen Digital med videoforedrag (her), Q&As og digitale møteplasser.

2022-utgaven av Kontordagen finner FYSISK sted 5.april på hyggelige Blå og Ingensteds. Nå igjennom er den røde tråden  i årets program. Temaet har ekstra aktualitet i en tid der konsertmarkedet gjenåpnes og alt som er blitt holdt tilbake skal ut og finne sin plass, sitt marked og sitt publikum.

Billetter kjøper du på kontordagen.no