Cecilie Torp-Holte, styreleder i NEMAA. Foto: NEMAA

-Vi i GramArt er glade for at vi nå kan tilby våre medlemmer en standard managementavtale. At GramArt som en utøverorganisasjon har utarbeidet denne i samarbeid med managerorganisasjonen NEMAA er ekstra gledelig. Dette gir avtalen legitimiteten den trenger for å bli en standard innenfor bransjen. Samarbeidet med NEMAA har også vært svært godt, og vi håper avtalen vil bidra til å gjøre det enklere for artister og managere å lage avtaler som begge parter kan være fornøyde med, sier Marius Øvrebø-Engemoen kst. daglig leder i GramArt.

-For NEMAA har det vært viktig å få på plass en standard managementavtale for våre medlemmer. Vi mener avtalen som vi i samarbeid har utarbeidet ivaretar både artistenes og managernes interesser på en god måte, og er glade for det positive samarbeidet med GramArt i denne saken. Vi håper avtalen vil bli godt brukt av våre respektive medlemmer, sier Cecilie Torp-Holte, styreleder i managerorganisasjonen NEMAA.

Avtalen vil være tilgjengelig for medlemmer av GramArt og NEMAA.

For å laste ned avtalen, logg deg inn på «Min Side» på gramart.no. Du finner avtalen nedlastbar under medlemsfordeler. Er du manager, kontakt NEMAA for tilgang til avtalen.

Om NEMAA: Norwegian Entertainment Managers & Agents Association er en organisasjon for artistmanagere og bookingagenter i Norge og har over 60 medlemsbedrifter over hele landet. NEMAA er en del av IMFF, International Music Managers Forum, som organiserer mer enn 2000 managere verden over. Besøk NEMAAs hjemmeside her