Mange nordmenn har et forhold til Namsosartistene Åge Aleksandersen, Prudence, DDE, Terje Tysland, Stein Ingebrigtsen, Chand, Askil Holm og Grannes. Felles for de er at de har hatt stor kommersiell suksess, og at de kommer fra Namsos.

Boken «Namsos bys musikkhistorie» gir et unikt innblikk i i Namsos’ musikkliv fra 1946 til 1996, fortalt av en person som selv var tett på begivenhetene.

GramArts medlemmer kan kjøpe boken til spesialpris 300,- (399,- fullpris), frakt og porto inkludert. Hvis du vil ha boken signert, skriver du den hilsenen du ønsker skal stå i boken på mail med bestilling til canariposten@gmail.com

Betaling:
Du kan enten betale via vipps til mobil: 98 85 37 77
Eller overføre til konto: 1607 42 64402 og skriv inn navn og adresse
Eller bestille boken per mail og så mailer vi deg en faktura.

Her kan du ta en forhåndskikk på boken

Om forfatteren og boken:
Kaare Skevik jr. har en svært allsidig karriere bak seg, både som musiker, journalist og forfatter. Han startet i sin tid gruppen Prudence, og har senere spilt på over 120 innspillinger som studiomusiker. Blant annet spiller Skevik trommene på Åge Aleksandersens legendariske “Lys og varme”, “Levva livet” og “Fire pils og en pizza”.

Prosessen med boken startet høsten 2009, og etter nærmere syv år med research og skriving er bind 1 av boken “Namsos bys musikkhistorie” klar.

Boken tar for seg perioden 1946 til og med 1996, og for Skevik har det viktigste vært å sikre den spennende historien for ettertiden før den går i glemmeboken. Skevik er alt i gang med bind 2, som vil ta for seg perioden 1997 til og med 2016. Bind 2 planlegges utgitt i november 2017.