Sørveiv 2024 arrangeres 12 – 13. april i Kristiansand, for 14. år på rad. Sørveiv er Sørlandets musikkbransjetreff og samler musikkbransjen fra Agderfylkene, Norge og resten av Norden til showcase-konserter og en internasjonal musikkfaglig konferanse.

Sørveiv består per dags dato av to deler: Sørveiv Live og Sørveiv Conference. Konsertene arrangeres på flere ulike scener i hjertet av Kristiansand, og konferansen foregår på Hotel Norge.

Sørveiv har i alle år vært hjertet av musikkmiljøet på Sørlandet. Her får unge og lovende talenter innenfor musikkfeltet muligheten til å ta sine første skritt – både på scenen som artister, så vel som bak scenen som frivillige, ledere og styremedlemmer. Samtidig samler vi musikkbransjen i byen og fra resten av regionen og fasiliterer dialog med internasjonalt bransje publikum.

De siste årene har Sørveiv vokst til en festival av nasjonal og internasjonal betydning. Denne utviklingen er svært viktig for utviklingen av den regionale musikkbransjen og setter musikkregionen Agder på kartet og gir aktørene viktige muligheter for kunnskapspåfyll og nettverking. Etter ett års opphold, og nye eiere; vil Sørveiv 2023 komme sterkere tilbake med en grensesprengende festival med en nyskapende konferanse og en live-del med inspirerende konserter for byens publikum, samt gode nettverking- og fremvisning muligheter for artister og bransje.

Rabatt til GramArts medlemmer

Ordinært pris nå et delegatpass er 1790, , men medlemspriset er 1290,

Fristen for å bestille billett til medlemspris er den 15 mars.
Bestill her
Bruk kode: SORMED24