GramArt har inngått en avtale med Ticketmaster som innebærer at medlemmer av GramArt slipper å betale arrangøravgift når de skal selge billetter til et arrangement.

-Vi er glade for å kunne tilby denne unike avtalen til våre medlemmer. Vi tror og håper at dette er en avtale mange av våre medlemmer vil benytte seg av, sier Elin Aamodt, daglig leder i GramArt.

GramArts medlemmer vil gjennom avtalen få mulighet til å bli en direkte partner med Ticketmaster. Ticketmaster vil også tilby marketing for salg av billetter om ønskelig. Avtalen innebærer at medlemmer som ønsker å benytte seg av tilbudet vil få fullt eierskap til kundedata på egne konserter, samt at alle billettinntekter går direkte artisten.

GramArts medlemmer vil slippe både arrangøravgift og oppstartavgift.

GramArt er svært fornøyd med å ha inngått avtale med Ticketmaster, og at vi dermed kan tilby våre medlemmer denne medlemsfordelen.

Se hvordan du benytter deg av medlemsfordelen på Mine sider.

Om Ticketmaster

Ticketmaster er Norges og verdens største billettselskap og er Norges største markedsplass for salg av billetter. Ticketmaster har 260.000 følgere i sosiale medier, 420.000 abonnenter på sitt nyhetsbrev og over en million unike besøkende på ticketmaster.no hver måned. Dette gjør at arrangørene hos Ticketmaster selger flere billetter hver dag. Ticketmaster Norge har over 40 års erfaring innen billettering i Norge.