GramArt har gleden av å presentere enda en ny medlemsavtale når vi i dag lanserer vår nye avtale med Coastal Town Records om trykking av vinyl til rabattert pris for GramArts medlemmer. Avtalen innebærer at GramArts medlemmer tilbys 5 % rabatt på trykking av vinyl hos Coastal Town Records nye vinylpresse i Egersund.

Som et introduksjonstilbud som varer fra 15. november til 23. desember 2018 tilbys GramArts medlemmer også trykking av 300 plater (standard svart 140g vinyl, fargecover og labler) til 15500,- (eks mva) her er veiledende pris 18000,- eks mva. Det er en rabatt på 14 %.

Coastal Town Records ligger i Egersund og er første vinylplatepresse i Norge siden begynnelsen av 1990-tallet.

Deres hovedfokus er å kunne tilby høykvalitets vinyl plater til norske band, artister og plateselskap, med kort og forutsigbar leveringstid, og samtidig bidra til å gjøre hele trykkeprosessen så enkel og knirkefri som mulig for sine kunder.

Coastal Town Records tilbyr korte leveringstider på mellom 4-6 uker, små opplag ned i 100 eksemplarer, og både 7″ og 12″ format. Svart og farget vinyl.

GramArt er svært fornøyd med å kunne tilby denne medlemsfordelen til våre medlemmer, og samtidig støtte opp om et viktig initiativ i norsk musikkbransje.

Medlemmer må oppgi rabattkode og medlemsnummer ved bestilling.
Logg deg inn på Min side for å se hvordan du benytter deg av medlemsfordelen.