Blest er møteplassen for musikkmiljøet i Sogn og Fjordane, og går av stabelen 3.-5.oktober i Førde. Helgen er fullpakket med konserter, seminarer, workshops og fest. Årets seminarprogram inneholder mange spennende foredrag. På lørdagen skal Frida Ånnevik holde en låtskriver-workshop. Workshopen presenteres av Brak i samarbeid med GramArt.

Frida Ånnevik er vokalist, komponist og tekstforfatter. Hun ble tildelt Grappas debutantpris i 2009, ga ut sin debutplate ”Synlige hjerteslag” i 2010 og andreplata ”Ville ord” i 2013.

Ånneviks sanger er skrevet på norsk, gjerne med innslag av Hedmarksdialekt. Hun skildrer musikken sin som ”pop i åpent landskap”. Ånnevik grunnfester med «Ville ord» posisjonen sin som en av de mest spennende tekstforfatterne i sin generasjon. Hun har sammen med produsent Andreas Mjøs laga musikk og tekst til TV-dokumentaren ”Beretninger om begynnelser”, bidratt på flere enkeltutgivelser og i ulike musikalske samarbeid, senest med ”In the country”.

Ånnevik blei dobbeltnominert til Spellemann for begge utgivelsene, og fikk også Spellemannprisen for beste tekstforfatter for ”Ville ord”. Hun ble også den første vinneren av Tekstforfatterfondets debutantpris «LYSPUNKT», og hun ble tildelt Vidar Sandbecks kulturpris ”Regnbågåbrua”.

Frida Ånnevik er en særdeles inspirerende kursholder, vi anbefaler alle som har muligheten til å melde seg på workshopen.