(fulltegnet) Introduksjon til musikkbransjen 2016 – Del 2: Booking av spillejobber og festivaler

PROMOTERING OG BOOKING
GramArt og Dicentia presenterer den populære kursserien, hvor våre håndplukkede foredragsholdere vil over to kvelder gi deg unik innsikt i de ulike delene av bransjen og dele ut verktøy, konkrete tips og bransjehemmeligheter. Kursene er like relevant for musikere på vei opp som det er for unge lovende managere, bookere og deg som driver et lite plateselskap.

Del 2: Booking av spillejobber og festivaler
– Hvordan gjøre dette selv og hva bør man tenke på hvis man skal leie inn ekstern hjelp

Tirsdag 20. september kl 17-19,
Youngstorget 3, 0181 Oslo

Vegard Strømsodd har tidligere jobbet i både Pilot Booking og Amber Booking og har over 10 års erfaring fra bookingbransjen. Vegard har jobbet med artister som Oslo Ess, Shinging, 1349, Kitchie Kitchie Ki Me O og mange flere.

Vegard vil kartlegge hvordan festival og livemarkedet i Norge fungerer. Du vil få svar på hva slags honorarer kan man forvente seg, hvordan legger man opp en turné og hvordan går man frem for å booke en spillejobb eller festivaljobb? Hvordan går jeg frem for å få en avtale med et bookingselskap, hva må jeg tenke på med hensyn til kontrakten og hva bør egentlig en bookingagent gjøre?
…………………………………………………………………………

Dette kurset er nå fulltegnet, men du kan alltids sette deg på venteliste ved å sende en e-post til gramart@gramart.no

Kurset er gratis for GramArts medlemmer og Dicentia sine kunder, for andre vil det være en kursavgift på 100 kr per kurs.
…………………………………………………………………………

Vår målsetning er at når du går ut av kurset skal du ha fått en grundig innføring i hvert av temaene, slik at du kan ta en informert avgjørelse om du ønsker å gjøre jobben selv og hva det i realiteten vil innebære. Eventuelt hvordan du bør gå frem, hvilke krav du bør stille og hva du generelt bør tenke gjennom hvis du skal samarbeide med andre aktører i musikkbransjen. Vi vil i tillegg gi deg en rekke verktøy og huskelister for å gjøre deg bedre rustet i denne bransjen.

Det vil bli rikelig med tid til å stille spørsmål til foredragsholderne på alle kursene og kursfoiler vil bli sendt til deltakere etter gjennomført kurs.
…………………………………………………………………………

Gramart samarbeider på denne kursserien med Dicentia.

Dicentia er Skandinavias ledende tjenesteleverandør av CD/DVD, trykksaker og digitale medier. Dicentia har mange års erfaring og avdelinger i Danmark, Sverige og Norge og er en kostnadseffektiv leverandør for GramArt og Bands Best Friends – BandAid sine medlemmer.

Trenger du promoplater eller er du akkurat ferdig i studio og vil utgi albumet på eget selskap? Dicentia gir alle medlemmer 20 % på glassmaster og CD-kopiering. Skulle du i tillegg ønske vinyl, får du 15 % rabatt på dette ved CD-produksjon. For mer informasjon, sjekk ut www.dicentia.no